Til 2 pers.:
En rest steg (vi havde 7 skiver)
Rødkål
Syltede agurker
Grov toastbrød
Lidt sennep
Brødet blev ristet i ovnen, og stegen stegt sprød på en pande. Rødkålen varmede jeg i mikroovnen, og agurkerne skar jeg i skiver. Da det der skulle varmes var klar, samlede vi det til sandwiches der så sådan ud:
Brød, så sennep, rødkål, agurker, steg og brød. Mmmh!
Optimalt skulle sandwichene have været varmet i en toaster, men sådan én har vi ikke.
Indrømmet, det er ikke verdens sundeste aftensmad. Men det er en nem og lækker måde at få brugt nogle af de (mange!) rester vi har i køleskabet. Og det eneste vi selv har købt dertil er agurkerne :)
Glædelig 4. december derude!
- Mia.
det der ser helt galt ud.
SvarSlethold kæft den ser tør ud, husk stege termometer 65 grader i midten så er den fin, du kan evt lige kigge ved 55 grader om sværene er sprøde hvis ikke giv den gas til sidst
SvarSletdet er squ ikke det der er problemet makker. hun har jo branket kødet fuldstændig sønder og sammen bagefter. den er hel gal.
SvarSlet