Og den sidste af de to kommer så her:
Spinatpandekager:
250 g. hakket spinat fra frost
4 æg
50 g. mel
Salt
Lidt peber
Det hele røg op i en skål
Så fik det en tur med stavblenderen
Og så var det klar til at komme på panden
Der blev til 7 pandekager af denne omgang
Opskriften her har jeg fra http://foodiesnfashion.blogspot.dk/2012/06/spinat-wraps.html. Jeg lavede dobbelt portion, men havde ikke helt nok spinat. Men de blev lækre alligevel :)
Bønnefyld:
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille chili
1 pk. bacon
En rest medister (kan udelades)
1 ds. kidneybønner
100 g. grønne linser
100 g. gule linser
Mens linserne forkogte skar jeg chili, hvidløg, løg, bacon og medister i små stykker
Så svitsede jeg baconen til den havde afgivet fedtstof, og så kom jeg chili, løg og hvidløg ved
Derefter kom jeg medisteren op i gryden, og lod den svitse lidt inden jeg hældte kidneybønnerne i. Til sidst kom de kogte linser i gryden, og jeg vendte det hele rundt.
Mums!
Egentligt var det min mening at lave retten vegetarisk, men det rynkede Anders noget på næsen af. Heldigvis har jeg jo stadig en del bacon i fryseren, og jeg må sige at det virkelig gav retten en rigtig god smag. De gule linser blev noget smattede under forkogningen, men det gjorde faktisk bare at de bandt alt det andet sammen, så man kunne holde styr på fyldet inde i pandekagen.
Det var virkelig lækker, og ikke mindst ret sund aftensmad!
God aften :)
- Mia.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar