Vi havde en rest tilbage fra tortillas, som vi jo skulle bruge til et eller andet. Desuden har vi fryseren fuld af snittet hvidkål, efter turen i Bazar Vest. Så jeg fik den idé at prøve at lave hjemmelavede forårsruller.
Vi brugte:
En rest tortillafyld
800 g. hvidkål
1 æggehvide der skulle bruges inden udløb
Rispapir
Først svitsede vi hvidkålet sammen med lidt karry
Så kom tortillafyldet og æggehviden i
Og så skulle det pakkes i opblødt rispapir
Vi fik 11 store ruller ud af det
De blev stegt i gåsefedt fra juleaften og lidt rapsolie
Og så var der mad! :)
Bagefter fandt vi ud af at man skal bruge dej hvis man vil stege sine ruller, og at det bedste resultat med rispapir er at lave dem i ovnen. Men skidt med det, de smagte fantastisk! Og så må vi bare lave dem i ovnen næste gang ;)
Bon appetit!
- Mia.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar