Til bunden brugte jeg:
Ca. 550 g. blendet/revet blomkål (Jeg prøvede lidt af hvert - Sikke et rod! ;) )
3 æg
masser af krydderier
Til fyld brugte jeg:
Revet skinke
Lidt porre
Champignon
6 æg
en rest bacon-dip
Tomat
Først rørte jeg æggene sammen med revet blomkål og krydderier. Så spredte jeg det ud i formen, og op ad kanten
Så kom jeg fyld i. Først porre, så champignon og til sidst skinke
Æggemassen rørte jeg sammen af 6 æg og en rest bacon-dip af creme fraiche. Det hældte jeg over, og kom tomatskiver ovenpå
Efter ca. 45 minutter i ovnen på 200 grader var tærten klar
Jeg lod den lige hvile i 10 minutter, og så var den klar til at skære af.
Jeg var meget spændt på hvordan tærten ville blive. Indrømmet, den smager ikke af butterdejs-bund. Men den var virkelig, virkelig god. Jeg er meget tilfreds med at der også er nok til i morgen! :D
- Mia.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar