13. jan. 2013

Madplan uge 3

For et stykke tid siden startede et program på 3+ som hedder Man vs. Food, og da vi begge to elsker mad, synes vi at det er ret underholdende tv. Desværre har det haft den bivirkning, at Anders får vildt meget lyst til pulled pork hver gang han ser programmet. Desuden er han blevet inspireret til at prøve at lave det på gasgrillen i stedet for i ovnen, som vi plejer. Så det var vel bare et spørgsmål om tid før han spurgte om det ikke kunne komme på madplanen, og det gjorde han så forleden. Tilfældigvis havde Fakta nakkefilet på tilbud i sidste uge, så det måtte vi lige ud og hente et par stykker af (Det er jo så rart at have i fryseren, som manden sagde ;) ). Men da vi ikke skal have gæster til det denne gang, bliver svinet en genganger i ugens løb. Men det gør slet ingen ting!

Planen for den kommende uge ser derfor sådan ud:


  • Mandag: Pulled pork-burger med coleslaw
  • Tirsdag: Rester af pulled pork
  • Onsdag: Fiskefrikadeller med ovnbagt selleri og kartoffel
  • Torsdag: Pulled pork pizza
  • Fredag: Hønsekødssuppe
  • Lørdag: Oksekød i peberrod
  • Søndag: Rugbrødsmadder


Indkøb:
Selleri
Kartofler
Gulerødder
Burgerboller
Hvidkål
Revet ost
Creme fraiche
Ketchup
Remoulade
Mel
Müesli
Mælk

Indkøb til ugen løb denne gang op i 184 kr. inkl. kød til pulled pork. Så selvom det ikke er helt billigt at lave god gris til 2 personer, kan det sagtens hænge sammen i ugebudgettet hvis man bare genbruger det lidt. Pulled pork pizza kommer til at blive lavet af overskuds-svin, overskuds-ovnbagt selleri+kartofler samt tomatsauce og ost. Vi har lavet det før, og det smager himmelsk!

Jeg har tidligere lovet en gennemgang af mit pulled pork, men dengang glemte jeg at tage billeder af forløbet. Denne gang har Anders fri til at passe det i grillen, så jeg håber han vil være behjælpelig med lidt billeder. Indtil videre kan I lige få et billede af kødet som det ser ud lige nu:

Det har fået en ordentlig omgang krydderier, og nu skal det bare ligge i køleskabet og hygge sig til i morgen tidlig :)

Tænderne løber allerede i vand ved tanken om det lækre måltid der venter os i morgen!

God uge til jer!

- Mia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar