Sider

7. jan. 2013

Ugens opskrift - Forårsruller (Fra sidste uge)

Vi havde en rest tilbage fra tortillas, som vi jo skulle bruge til et eller andet. Desuden har vi fryseren fuld af snittet hvidkål, efter turen i Bazar Vest. Så jeg fik den idé at prøve at lave hjemmelavede forårsruller.



Vi brugte:
En rest tortillafyld
800 g. hvidkål
1 æggehvide der skulle bruges inden udløb
Rispapir

Først svitsede vi hvidkålet sammen med lidt karry

Så kom tortillafyldet og æggehviden i


Og så skulle det pakkes i opblødt rispapir

Vi fik 11 store ruller ud af det

De blev stegt i gåsefedt fra juleaften og lidt rapsolie

Og så var der mad! :)

Bagefter fandt vi ud af at man skal bruge dej hvis man vil stege sine ruller, og at det bedste resultat med rispapir er at lave dem i ovnen. Men skidt med det, de smagte fantastisk! Og så må vi bare lave dem i ovnen næste gang ;)

Bon appetit!

- Mia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar