16. dec. 2012

Give Away

(Sponsoreret indlæg)

For et par uger siden var jeg nede i min lokale Rema1000, hvor jeg løb ind i forretningsføreren Dennis. Jeg fortalte ham om mit blogprojekt, og han fik adressen og mit telefonnummer, og sagde at han ville ringe til mig. Da jeg ikke havde hørt fra ham efter 1½ uge, tænkte jeg at det nok bare var det.
Men forleden dag ringede han og sagde, at han synes at bloggen er rigtig fed, og at det da var noget han gerne ville støtte op om.

Så i dag var jeg nede og hente et gavekort til Rema1000 på 250 kroner. Gavekortet kan bruges i alle Rema1000 butikker landet over.Og det vil jeg nu give videre til jer!

For at deltage i denne Give Away skal man enten:

 • registrere sig som fast læser, og skrive en kommentar til indlægget her med sit bedste spareråd = 1 lod
 • registrere sig som fast læser, og skrive en kommentar til indlægget her med sit bedste spareråd + linke til indlægget på sin egen blog = 2 lodder
Vinderen bliver udtrukket ved 70 faste læsere, og bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne.

Held og lykke!

- Mia.40 kommentarer:

 1. Hey Mia! Tak for en skøn side. Er selv studerende og mit bedste spareråd er at undgå spild. Planlægning, så de forskellige råvarer kan gå igen, i flere retter. Og så skader det selfølgelig ikke at tænke i årstidernes grøntsager. /Mette

  SvarSlet
 2. Gem alle madrester,og lav en buffet sidst på ugen,med ta selv bord,det kan børnene lide,2 lodder.:)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg deltager gerne med 2 lodder.
  Har linket i min sidebar.
  Mit spareråd er at man skal købe kød, smør og sådan på tilbud, og fryse det ned, så man sparer nogle penge, i stedet for man skal ud og købe det, når man lige står og bruger det.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Sikke en fin give away(:
  Jeg deltager med 2 lodder, og jeg har linket i min sidebar.

  Mit spareråd er, at hvis der er rester tilbage, kan man fryse det ned, så har man til en anden gang, eller at man laver en lidt større potion, så der vil være rester, som man kan fryse ned(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min jule give away(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/12/give-away-nr-13.html

  SvarSlet
 5. Svar
  1. Husk at skrive et spareråd, ellers gælder loddet ikke :)

   Slet
 6. Mit bedste spareråd - en god energirigtig fryser med skuffer så det er let at overskue hvad man har i den... Og så finde et godt sted hvor man feks kan købe 1/16 ko at stoppe i den... Det bliver hurtigt langt billigere end at købe kød i supermarkedet :0)

  SvarSlet
 7. Ih en lækker give-away. :)

  Jeg er med på 1 lod.

  Mit bedste spareråd er at købe ting på tilbud, som brød, smør, kød osv, og så fryse det ned, så man sidst på måneden mangler lidt penge, så har man de nødvendige ting i fryseren. :)

  millamusen@jubii.dk

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Svar
  1. Husk at skrive et spareråd, ellers gælder loddet ikke :)

   Slet
 9. Hej, har først fundet din blog nu, men glæder mig til at følge den, da vi er lidt i samme båd.

  Bag selv, frys rester ned, tænk fornuftigt :)

  1 lod til mig - 250 kr. så er der lige til 5 pakker bleer :)

  SvarSlet
 10. Hej :-) et godt spareråd er jo at vinde et gavekort til rema ;-) hehe
  Herhjemme køber vi stort set alt mad øko, og det kan altså godt lade sig gøre på trods af, at vi begge er studerende. Tilbudsaviserne kigges systematisk igennem hver uge- på computeren selvfølgelig for ikke at medvirke til papirspild. Og vi har et overblik over hvilke priser en vare skal koste for at det er en god pris. Kødprodukter købes ofte på sidste salgsdato (ofte sat meget ned i irma) og fryses ned. Og pålæg købes også stort ind når der er tilbud og fryses. Da jeg ikke kan tåle mælk har jeg et meget stort forbrug af rismælk, der koster ca 18 kr pr liter, men det er med jævne mellemrum sat ned til 12 kr literen både i netto, rema og kvickly, så der købes ind til ca. 3 måneder ad gangen, da det er langtidsholdbart. Og vi skynder os ud og hamstrer, hver gang vi falder over dette tilbud.

  SvarSlet
 11. jeg nupper da 2 lodder
  sparerådet må være at klippe mayo, remou o.lign bøtter op inden de smides ud da der ofte er rigtig meget tilbage i bøtten man ikke kan få ud

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  kig forbi min accessories.dk giveaway med 8 præmier og del gerne din egen giveaway på facebook siden
  danske giveaways her


  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne deltage med 2 lodder

  http://doyoufeeltheluck.blogspot.com/2012/12/gavekort.html

  mit bedste sparetips må være at undgå madspild. Dette gør vi hjemme hos mig ved at lave madplan og sørge for at der skal bruges nogle af de samme ingredienser, så vi ikke skal smide ud. Yderligere undgår jeg impulskøb ved at lave madplan, da jeg handler en gang om ugen.

  svips@aaui.dk

  SvarSlet
 13. Jeg prøver med 1 lod:-)
  Mit bedste sparetip må være at lave madplan hver uge. Jeg kigger reklamerne igennem, handler ind efter årstid/ hvad der er på tilbud og sørger for at få brugt alt der bliver købt ind.

  Vh Stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg prøver med 1 lod.
  Mit bedste sparetip må være en madplan og så at handle en gang i ugen så man slipper for alle impulskøbene :)

  SvarSlet
 15. I ægte Luksusfælden-stil er vi begyndt at lægge 500 kr i 4 kuverter hver måned, så vi har 500 kr at købe ind for. Hvis vi ikke køber for alle pengene, går resterne i sparegrisen, så der er råd til fornøjelser. :)

  Jeg deltager med 2 lodder.

  SvarSlet
 16. Jeg er med på 1 lod. Mit bedste spareråd er, at undgå at købe for meget, så heller tage ud og handle ind en ekstra gang.

  Du er mer end velkommen til at deltage i min julegiveaway om et gavekort på 400.- til Luxmode:-)

  SvarSlet
 17. Svar
  1. Husk at skrive et spareråd, ellers gælder loddet ikke :)

   Slet
 18. Så blev jeg fast læser.
  Jamen vi har altid en omelet-dag. Så tager vi resterne eventuel fisk, skinke, oksekød, bacon, broccoli, spinat, tomat osv og blander med de sammenpiskede æg. Så spiser vi det med et groft rugbrød. Det smager dejligt og tømmer køleskabet. Desuden handler jeg ALTID udfra en indkøbsliste.. Så bliver det meget billigere
  1 lod til mig

  SvarSlet
 19. Så er jeg også fast læser :)
  Mit bedste sparreråd er at spise alt mad, altså bruge resterne.. Ja og så sparre vi en del penge på at købe vores bleer i Rema 1000, så det ville pengene nok gå til herhjemme :)
  Glædelig jul

  SvarSlet
  Svar
  1. Får man forresten direkte besked? :)

   Slet
  2. Ja, vinderen får direkte besked :)

   Slet
 20. 2 lodder tak :-)

  Jeg har regnet ud at vi sparer 28% på vores madbudget de måneder hvor vi laver madplaner. Hovedsageligt fordi vi ikke ender med take-away. DET må være mit bedste tip.

  Har linket til dig i sidebaren på min blog www.MinKusineMaria.dk, hvor jeg skriver om sprogstimulerende aktiviteter med børn i hverdagen.
  :-)

  SvarSlet
 21. 1 lod til mig :)
  Mit bedste spareråd må være at hæve madpenge først på måneden, og kun tage de penge med, man skal bruge hver gang der skal købes ind. For hvis man har kortet med, kan man jo sagtens komme til at købe ekstra..

  SvarSlet
 22. 2 lodder :)

  Kunne godt bruge sådan et gavekort, når man er fattig udeboende studerende på su :P

  Mit bedste spareråd er: At holde øje med tilbud, købe f.eks. kød der snart udløber og putte det i fryseren, det gør jeg tit. Samt gemme rester til dagen efter

  SvarSlet
 23. Jeg er med på 2 lodder ;0) Herhjemme bruger vi det spareråd at slukke for tv + dvd afspiller inden vi går i seng, og derved spare at tingene står på standby hele natten + det meste af dagen indtil vi kommer hjem ;0) Kh Dorthe (ps jeg har også en give away igang hvis du vil deltage)

  SvarSlet
 24. Jeg er med på 2 lodder
  - mit bedste spareråd er klart, at man sætter sig ned og bruger tid på at lave en madplan for en uge eller to ad gangen - på den måde sparer vi (2 mand) i hvert fald 100 kr/uge ift. tidligere madbudget :D

  SvarSlet
 25. Lækker give away.
  Jeg er fast læser...

  eg har ikke de vilde spareråd, det er jo bla. derfor jeg følger din blog for at få gode ideer :)
  Men jeg kigger reklamer og finder de bedste tilbud på den måde :)

  SvarSlet
 26. Jeg har deltaget længere oppe, vil blot opfordre dig til at kigge forbi min giveaway ogfortælle at din giveaway er delt i facebook gruppen
  danske giveaways her  SvarSlet
 27. Jeg er med på 1 lod.
  Mit bedste spareråd er at engang i mellem at bruge en dag til at lave mad, som fryses i portioner. Således at man hurtigt og nemt kan få noget at spise på de dage, hvor man ikke orker at lave mad. Så slipper man for at bestille en pizza eller andet junkfood. Det er både sundere, men bestemt også billigere :)

  - Simone, seje_mone@msn.com

  SvarSlet
 28. Jeg deltager med 1 lod(:

  Mit råd er, at huske at bruge tingene, man har i fryseren og i køleskabet, fx. en dag sidst på ugen at få brugt nogle af de rester man har af ting og sager, så man ikke bare smider det ud(:

  tballspige@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Medbring egen pose (3 kr for en pose er jo tyveri...).
  1lod til mig tak:)

  m-lstoffer@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Gem rester. Put grønsags- og rodfrugte rester i en pose eller bøtte i fryseren, så er der til en nem gang ratatouille på et tidspunkt. Genbrug indkøbsposer, det er godt for både budgettet og miljøet. Lav eventuelt spis sammen grupper, hvor man enten hver medbringer en ret mad eller lav mad sammen.

  SvarSlet
 31. Mit bedste spareråd? LAV EN MADPLAN!!
  Det giver mulighed for at købe stort ind og udnytte de forskellige tilbud + sparer man også masser af tid!

  Jeg er blevet fast læser... to vinderlodder til mig, tak! ;)

  Mvh
  Sara
  (scopetani@gmail.com)

  SvarSlet
 32. Uhh, som studerende med to små børn (hvis far også er studerende) kan vi bruge alle de spareråd, vi kan få, så jeg sluger hele kommentarfeltet råt! Mit bedste spareråd er et par gange om ugen at lave mad til flere dage af gangen - det sparer både tid og penge! Og så naturligvis at lave madplaner og købe stort ind én gang om ugen. Vi er derfor at finde i Føtex hver lørdag formiddag med en indkøbsvogn fyldt med unger og varer, som vi fragter hjem i vores ladcykel efter at raidet er overstået. Det er en fest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, men denne giveaway er afsluttet. :)

   Godt nytår!

   Slet