16. nov. 2012

Pastaret med flødesauce

Nå.. Der kommer så lige et par opskrifter mere i denne uge. Jeg kom i tanke om at "Pastaret med flødesauce" var ret kryptisk, så jeg den får I også lige opskriften på:

1 pakke bacon
1 løg
2 fed hvidløg
Svampe (Jeg brugte portobello - De var billigst)
En sjat rødvin
0.25 ltr. kaffefløde
Frisk pasta


Bacon, løg og hvidløg skæres i små tern, og svampene i små stykker. Steg da baconen til den er næsten sprød, og steg så løg og hvidløg med til baconen er sprød.
Kom svampene ned i gryden, og steg det hele til svampene er bløde.
Hæld en god sjat rødvin ved, og lad det simre til alkoholen er kogt ud. Hæld fløden ved, kog det op og smag til med salt og peber.
Kog den friske pasta
Saucen hældes over pastaen, og retten er klar til servering.

Bacon og løg steger

Her er svampene kommet ved

Og så en sjat rødvin (Man må gerne smage på den ;) )

Pastaen bobler

Saucen er færdig

Velbekomme!

Bacon er normalt ret dyrt, men jeg har fundet det på tilbud til 3 kroner pakken. Så jeg købte 10 pakker, så har vi bacon i fryseren til det næste lange stykke tid. Det er Anders ret tilfreds med.

"Nom nom nom nom nom"

Men udover glade mænd, er der også store besparelser at hente ved at købe stort ind af den slags ting når de er så billige. Vi har også før gjort det med revet ost når det er sat meget ned, og hvis man har fryserplads til det kan det helt sikkert godt betale sig.

God weekend!

- Mia.

2 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud. Tak for opskriften. :-)

  Kan man fryse revet ost? Hvor længe kan det holde sig i fryseren?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :)

   Det gør vi i hvert fald. Jeg ved faktisk ikke hvor længe det kan holde sig på frost, men det vi har nu har i hvert fald ligget i 3 måneder, og det holder sig helt fint endnu :)

   Slet