Sider

11. nov. 2012

Madplan uge 46

Så blev det søndag, og dermed tid til en ny madplan. De nye åbningstider i dagligvarebutikkerne gør det muligt altid at handle om søndagen, og det passer mig bare rigtig godt.
Den kommende uge bærer en smule præg af at jeg ikke er hjemme til spisning tre aftener ud af syv, så Anders skal have fryser-retter et par gange. Han er heldigvis nem at gøre tilfreds, så han har det vist godt med at det bare skal varmes :)

Ugens madplan ser sådan ud:

  • Mandag: Græskarsuppe fra fryseren
  • Tirsdag: Hjemmelavet sushi
  • Onsdag: Karrykål fra fryseren
  • Torsdag: Kylling/bacon sandwich
  • Fredag: Rødspættefileter med kartofler og persillesauce
  • Lørdag: Pastaret med flødesauce
  • Søndag: Tykstegsbøffer med rodfrugter



Indkøb:
Bacon
Soya
Salat
Kartofler
Persille
Pasta
Madlavningsfløde
Champignon
Tykstegsbøffer
Rødspættefileter
Rugbrødsblandinger
Smør
Makrel
Mælk
Müesli


Som man kan se på indkøbslisten, har jeg i denne uge indkøbt brødblandinger, så jeg selv kan bage vores brød. Desuden købte jeg en stor soya til 45 kr., som jo egentligt ikke er en reel del af madplanen, men mere en basisvare. Det fulde beløb jeg handlede for var 250 kroner, men trækker man brødblandinger og soya fra, ender denne uges indkøb på 163 kroner. Det er jeg ganske godt tilfreds med!

Der var én der havde efterspurgt en gennemgang af det Pulled Pork jeg lavede i går. Faktisk var jeg også begyndt at tage billeder af forløbet, men pludselig var gæsterne der, og så glemte jeg alt om det igen. Men jeg kan til gengæld henvise til gennemgangen på http://gastromand.dk/opskrift-pulled-pork-temperatur-grill/. Her er der masser af billeder og forklaringer, og det er den jeg bruger når jeg laver det :)

Hav en god aften derude!

- Mia.

7 kommentarer:

  1. Ejjjjjjjjjj. Nu havde jeg glædet mig til at se billeder af DIT pulled pork. Øv. Smagte det i det mindste godt? :-)

    Kan du ikke være sød at slå bogstaverne og tallene fra, så man er fri for at taste det ind når man skal kommentere herinde? Det er UTROLIG svært at se på mobilen. :-(

    SvarSlet
  2. Uuuundskyyyld! Men da jeg kom i tanke om det var den fortæret :D Det smagte fantastisk!

    Jo, det vil jeg gerne - Men hvordan gør man? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal jeg fortælle dig næste gang jeg er her fra computeren. Jeg kan ikke huske det og kan ikke se det fra mobilen.
      Men så må du tage et billede næste gang du laver det. Jeg venter spændt på at se det. :-)

      Slet
  3. Altså Mia - nu ville jeg give en af dine uger et go... men hvor søren er opskrifterne henne?

    F.eks. den der ovnstegte kylling med hokaido græsker

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Heidi :)

      Jeg vil hjertens gerne skrive opskrifter også. Der er efterhånden flere der har nævnt at de mangler lidt opskrifter på siden, så den må jeg hellere tage til mig.
      Jeg tænker at jeg som udgangspunkt udvælger en opskrift om ugen jeg lægger ind.
      Men hvis du sender mig en mail på mialarsen88@hotmail.com, så skal jeg sende dig opskriften til kyllingen :)

      Hilsen Mia.

      Slet
  4. Vi er mange som vil blive glad for opskrifterne, eller bare et link til dem. Det kan jo godt blive omfattende for dig at sidde og skrive samtlige opskrifter ned :)

    Hvorom alting er; så er mail sendt til dig :)

    SvarSlet